zaterdag 16 juni 2012

Kleine shoplog





Heeey! Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie ook zo toe aan vakantie?
Vandaag ga ik laten zien wat ik de afgelopen dagen heb gekocht. Niet extreem veel, maar wel een paar leuke dingetjes. Lees verder om te zien wat ik heb gekocht..


Ik ga beginnen met beauty!































Toen ik bij de action was, wilde ik weer standaard de reinigingsdoekjes pakken die ik altijd pak, maar ik dacht: waarom niet eens wat anders?. Dus nam ik oogreinigingslotion en wattenschijfjes mee. Bevalt goed tot nu toe!
Wattenschijfjes €0,54 ?
Oogreinigingslotion €0,89 
Sorry, ik weet de prijzen niet meer zeker.


Mijn dagcrème was op, dus tijd voor een nieuwe!
Essence my skin moisturizing cream gel €1,99


Nivea Dry Comfort deo €1,79 bij de Action. 


Ik ga proberen weer wat creatiever te zijn, dus daarom heb ik deze collage dingetjes gekocht. Het zijn een soort plastic vormen waar je collages mee kunt maken. Ik moet nog even uitvinden hoe het precies werkt, maar dat komt vast wel goed. Deze waren volgens mij €1,25 bij het boekenfestijn.


En dit mesje heb ik ook gekocht, eigenlijk gewoon om de lage prijs. Maar het blijkt gewoon een stanley mes te zijn, haha.


Serieus, de Zeeman begint echt één van mijn favoriete winkels voor sieraden te worden. Ik kwam er echt nooit, maar de sieraden vind ik wel heel leuk, en betaalbaar natuurlijk! 


Oorbellen €1,29
Ring €0,99


Only magazine gratis
Haarspeldjes €0,49

Dat waren de dingetjes die ik heb gekocht! 

Liefs, Zahra

4 opmerkingen:

  1. Leuke spulletjes en jah, de sieradensectie van de Zeeman is echt verbeterd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Bij de Action kun je echt heel veel goedkope en van goede kwaliteit beauty en verzorgingsproducten kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. HOE IK EEN LENINGSBIJSTAND KREEG @ 2% RENTEVOET

    Ik wist niet zeker of ik een legale geldschieter online kon krijgen, maar toen ik mijn schuld niet langer kon onder ogen zien, lag mijn zoon in het ziekenhuis voor een operatie die een enorme hoeveelheid geld vereiste en ik had ook wat geld nodig om te herfinancieren en een goede te krijgen huis. om hulp van vrienden te zoeken en toen er geen hoop meer was, besloot ik online te gaan om een lening te vinden en ik vond LAPO MICRO FINANCE [lapofunding960@gmail.com] met een rente van 2% en paste onmiddellijk mijn gegevens toe zoals aangegeven. Binnen DRIE dagen na mijn aanvraag, verleende hij mijn geleende bedrag zonder verborgen kosten en kon ik de medische rekeningen van mijn zoon verzorgen, mijn huurfactuur verlengen en mijn schuld afbetalen. Ik zal elke leningzoeker adviseren om contact op te nemen met LAPO MOCRO FINANCE met (lapofunding960@gmail.com).

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!