donderdag 21 juni 2012

Sieraden leuk opbergen


Sieraden, ik heb er aardig wat van. Niet heel veel, maar toch slingeren alle kettingen, ringen, armbanden en oorbellen meestal rond in mijn kamer. Ik heb vandaag een kleine oplossing die ik graag met jullie wilde delen. Kijk mee hoe ik dit gemaakt heb! ..Ik gebruik hiervoor een barok fotolijstje, die ik bij de Action gekocht heb (€0,89?). Het is super simpel, maar ziet er toch een stuk beter en netter uit dat hoe het er eerst bij lag in mijn kamer.


Het glas dat bij het fotolijstje zat gebruik ik wel, maar het kartonnetje en de 'steun' die erachter zitten doe ik weg. Het enige wat ik heb gedaan is paperclips op het glas plakken, super simpel! Let wel op dat je de paperclips niet helemaal dichtplakt, want dan kan er natuurlijk niets meer aan hangen. Je kunt ook een stukje van de paperclip uit laten steken om daar bijvoorbeeld je ring of ketting aan te hangen.


Voor het opplakken gebruik ik deze alleslijm. Helaas blijft dit niet perfect zitten, maar het plakt wel goed. 


Dit is de oplossing voor mijn oorbellen geworden.
 En dat was het! Snel, makkelijk en een leuke manier om je sieraden op te bergen. Je hoeft natuurlijk niet per sé paperclips te gebruiken, iets anders wat je in huis hebt kan ook prima! 

Wat vinden jullie?

Liefs, Zahra

3 opmerkingen:

Dankjewel!