vrijdag 30 maart 2012

Budget: nagellak


Misschien zag je het al aan de verpakking; ik kocht deze nagellak bij de Action! In dit setje van drie zit een base coat, crack nagellak en een top coat...Voor de drie nagellakjes betaalde ik (volgens mij) maar 1,39! Het setje was in allemaal verschillende kleurencombinaties. Ik heb gekozen voor eens wat andere kleuren, turquoise met zwart. 

De zwarte kleur is bedoelt als base coat, en dekte echt verrassend goed na één laagje.Mooie glans :)


En de turquoise kleur is dus cracknagellak. Ook deze werkt verrassend goed, en hij crackt ook echt snel.Heel eerlijk gezegd vind ik de combinatie van het zwart en turquoise niet zo mooi. Maar ik kan de kleuren natuurlijk ook apart gebruiken! 


En ik eindigde met de top coat. Deze had ik al eens eerder, los, gekocht en vond ik erg fijn. Maar oh, wat jammer van die top coat! Zonder was het echt veel mooier! De turquoise kleur word helemaal donker, misschien omdat ik de top coat te vroeg heb aangebracht?

Kopen of niet?
Ja, ik zou dit setje zeker aanraden! Zeker voor de lage prijs, en ook het resultaat is goed. Alleen jammer van die top coat, maar die vind ik persoonlijk wel weer fijn over andere nagellak. Verder ben ik er erg blij :).

Koop jij wel eens nagellak bij de Action?


Liefs, Zahra

16 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit! Ik heb zoveel nagellak, dat ik geen lakjes meer mag kopen haha :)
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zijn inderdaad goed he! Ik heb ze ook! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie kleur dat turkoois! En de nagellak van de action is echt van best goede kwaliteit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke blog heb je zeg!

  Ik volg je, volg je me terug? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stoer, waar woon je? Ken je toevallig Kollum? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Daar kom ik heel vaak, winkelen, voor school heel veel, en omdat het gewoon een superleuke stad is! :-D

  Heb je Bloglovin? Dan kan ik je volgen =D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah oke! Leuk, dankje! Jij zit vast op het Piter Jelles, of niet? Ik kan geen mensen volgen via GFC op de een of andere manier dus volg ik mensen altijd met Bloglovin, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zit op het impulse in Kollum! En jij? =D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha wist je dat niet? Weetje, misschien heel door de deur vallend, maar ik zit in de Medezeggenschapsraad van Piter Jelles en moest laatst meebeslissen over het plan van jullie.. Je weet vast wel welk plan, of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaa.. Maar ondanks dat ik tegen was, is het plan toch doorgezet omdat de meerderheid voor was.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nee, heel veel leerlingen waren erop tegen en hadden hun meningen aan ons voorgedragen zegmaar. En ik neem het op voor de leeringen he! ;-p

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha ja zeker! :-)
  Je lijkt me erg aardig! Ik en nog een paar andere Friese bloggers leek het leuk om ooit eens een bloggermeeting met bloggers uit Friesland te organiseren. Lijkt het je leuk om ook eens te komen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha ik ook niet echt ;-$ Maar je kent mij nu! ;-p

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat herken ik.. Maar meid, je hebt een blog, je hoeft je nergens voor te schamen! Gewoon reageren, ik weet zeker dat ze het leuk vindt! Wat me opvalt is dat best veel mensen van !mpulse een blog hebben, creatieve school!

  Je hebt een blog om trots op te zijn dus je hoeft je niet te schamen of je verborgen te houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jaa lijkt me leuk! Hoe meer mensen, hoe leuker, hoe gezelliger! Wat is haar blog als ik vragen mag? Gewoon reageren! Je hoeft je nergens voor te schamen. Ik snap ergens je punt, je blog is persoonlijk, dat had ik eerst ook. Maar nu, nu weet bijna mijn hele school dat ik een blog heb, zelfs de leraren. Maar weetje, als ze het niet leuk vinden dan kijken ze er toch niet op? Niet iedereen kan alles leuk vinden. Richt je vooral op de mensen die positief zijn! Daar word je zelf ook positief van :)

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!