vrijdag 17 februari 2012

Fashion dupe: Chanel Bag

 Ja ze zijn leuk, al die accesoires die je ziet bij de celebs. Maar ja, zij hebben er dan ook genoeg geld voor, of krijgen ze zelfs gratis opgestuurd! Ik heb gezocht naar dupes, zodat het voor iedereen leuk is.

CHANEL BAG

Dit keer de Chanel Bag. Daar zie je heel veel mensen mee, het is een echte klassieker. De tas is in allemaal soorten, maten en kleuren te koop. Jammer genoeg kost hij tussen de 1200 en 2500 euro. Ik vond een dupe bij Asos, een online shop waar ze allemaal leuke kleding en accessoires verkopen. En bij bags & purses vond ik deze leuke tas. Hij is in het zwart, wit, roze en beige verkrijgbaar en kost, afhankelijk van de kleur, maar rond de 20 euro! En afgezien van het Chanel logo, vind ik hem er best op lijken.


De Chanel 2
Dit is de Asos dupe

Ashley Tisdale met haar Chanel bag.Zelf heb ik ook een soort Chanel dupe. Hij lijkt er niet superveel op, maar toch wilde ik deze erbij doen. Er zit hetzelfde patroontje in en ook een stukje gouden ketting aan het bandje. Ik kocht deze bij Primark, voor volgens mij 7 euro. Ook was hij in het zwart!
Wat vind jij van dure designer items? 
Oh, en vinden jullie Fashion Dupes een leuk idee? Let me know! 


Liefs, 


Zahra 

4 opmerkingen:

 1. ik vind de chaneltasjes echt supermooi!
  maar de dupes zijn ook erg leuk.

  ik volg je, volg je me terug?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil sparen voor een echte en heb mezelf beloofd nooit een nepperd te kopen (: wel leuke post!
  Ik volg je, volg je terug? Xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!