dinsdag 19 februari 2013

Nivea Zacht Kalmerend Masker


Dit masker vond ik in een Kruidvat kortingsbak voor nog maar €0,50! Het is een Nivea zacht kalmerend masker. Omdat mijn huid er de laatste tijd heel slecht uit ziet, besloot ik deze te proberen. 

Voor                                    Tijdens                                                  NaWerkt het? 
Mijn eerste indruk was 'wauw, wat een fijn masker!'. Het is een lichtgroene crème die je heel makkelijk over je gezicht kunt verdelen en zacht aanvoelt. Er zit genoeg in het zakje, het bestaat zelfs uit twee delen zodat je er twee keer mee kunt (ook leuk voor met je vriendin, zusje, moeder). 

Nadat ik het masker had afgespoeld voelde mijn huid inderdaad zacht. En ik had ook het idee dat het rode in mijn gezicht een beetje was weggetrokken. Het werkt dus inderdaad ook kalmerend! Daarnaast was de geur van het masker ook heel lekker. 


Ik zou dit masker zeker aanraden! Ik vond deze dus voor €0,50 in de kortingsbak, de originele prijs weet ik niet. Als je een 'verzachtend en kalmerend' masker zoekt, zou ik deze zeker kopen!

7 opmerkingen:

 1. Ik heb dat gevoel eigenlijk altijd bij maskers: hmm wat voelt mijn huid lekker zacht! Dat is dan meestal een uurtje en daarna merk ik er niks meer van :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit dit masker! Ook fijn dat je wel het idee hebt dat die je huid wat gekalmeerd heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt heel fijn uit :D

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!