dinsdag 5 februari 2013

Happy New Hair!


Nieuw haar! Ik vond dat het wel eens tijd was voor iets anders, mijn haar was zó lang (voor sommig e mensen misschien niet, haha) geworden. En de punten waren best wel dood door het blonderen. 

Daarom heb ik er een heel stuk af laten knippen en het later nog iets donkerder dan eerst geverfd. Dat donkere zie je niet echt, maar het is wel een stuk korter!


Voor 


Na

Ik ben er heel blij mee! Ook al ziet het er misschien niet uit als een groot verschil, het voelt echt een stuk 'lichter', haha. 


Wat vind jij?

liefs! 

11 opmerkingen:

 1. Leuke blog heb je! Je haar is echt mooi, ik ben juist bezig met mijn haar terug lang te laten groeien :D Ik volg je, volg je me terug? :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat "licht" heb ik na de kapper ook altijd. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het mooier als het iets korter is, dat staat 'vlotter'. Maar zelf ben ik heel erg aan het sparen voor lang haar, maar het wil me niet lukken..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk! Wat heb jij trouwens een leuke blog. Volgens mij volg ik je nog niet. Heb je ook bloglovin? Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi haar heb je, hij ziet er nu ook erg gezond uit! Ik denk dat een bruinrode kleur jou ook echt heel mooi zou staan (bij je ogen)!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!