zaterdag 16 februari 2013

Geshopt!


Dit zijn een paar dingen die ik heb gekocht of besteld. Ik ga hier niet een te lang verhaal van maken, maar meteen beginnen!


Essence My Skin Mattifying Cream €2

Mijn dagcrème was op en omdat ik snel een keuze moest maken in de winkel heb ik deze van Essence gekocht. Ik heb hem al eens eerder gehad en was er wel tevreden over. Ruikt ook heel lekker!


Toen ik toch bij Kruidvat was, moest ik natuurlijk ook nog langs de make-up! Ik was helemaal niet van plan een oogpotlood te kopen, maar toen ik deze probeerd vond ik hem zo mooi! Een beetje donkergroen met gouden glitters. Dit is een oogpotlood van Catrice die volgens mij uit het assortiment gaat, hij was nu nog €1. 


100 studs $1.32 Ebay

De studs heb ik van ebay. Mijn eerste Ebay bestelling! haha. Ik had al eerder studs besteld van marktplaats, die waren serieus 3 keer zo duur. Als je ze ook wilt bestellen, klik hier :) 


Bedankt voor het lezen! liefs 

4 opmerkingen:

 1. Jaa ik heb ook die studs! Half jaar geleden gekocht, heb er nog steeds best veel van.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen! Die studs wil ik ook nog steeds kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor je reactie! Leuke aankopen! Je kan de collectie een beetje bekijken op prshots.com/primark.netherlands/ dus zonder www ervoor anders werkt hij niet, wel heel handig! Het is een beetje uitvogelen hoe de site werkt, maar ik hoop dat je hier wat aan hebt :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!