zondag 24 februari 2013

DIY: sleutels & strikjes sokken


Vandaag deel ik deze hele snelle makkelijke DIY's. Ik heb mijn sleutels en sokken laatst gepimpt met lintjes en nagellak. Het is heel erg makkelijk, maar toch wilde ik het laten zien.Sleutels met nagellak

Ik weet het, ik ben niet de eerste die dit doet, maar zo zien mijn sleutels er nu uit. Ik had eerst van die sleutelhoesjes er omheen, maar die werden helemaal oud en lelijk. Toen ben ik aan de slag gegaan met leuke nagellak kleurtjes en glitter.. en is dit het geworden! Super simpel, maar het maakt een groot verschil vind ik.


Op de rode sleutel heb ik meerdere kleurtjes gemixt en er glitter overheen gedaan, op de andere sleutel rood met een donkerblauw hartje.


Strikjes


Deze sokken waren zo saai en grijs, dus toen ik deze lintjes zag liggen heb ik er een strikje van gemaakt en opgeplakt. Het kon beter met naald en draad, ik weet ook niet echt waarom ik het geplakt heb haha.


Wat vind jij? 

Liefs Zahra

8 opmerkingen:

 1. Je sleutels zijn leukkkk! <3 das echt een goed idee, misschien ook eens proberen!

  Liefs
  xoxo
  Shalane
  www.thefashionmoodboard.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat van die sleutels is wel een grappig ideetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De sleutels zijn echt leuk geworden. De sokken vind ik iets minder door de lijm haha had je beter kunnen naaien inderdaad ;-)!

  xo Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Dat met die sleutels is misschien ook iets voor mij :)
  xxRoos

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!