zondag 23 september 2012

Nieuwe Schoenen!Toen ik vorige week aan het kijken was voor nieuwe schoenen, vond ik deze schatjes. De enige schoenen die ik nog had waren leuke slippertjes, natuurlijk veel te koud, en eigenlijk te kleine gympen. Dus tijd voor nieuwe! Bij de Imprezz, waar ik veel te weinig kom, vond ik ze. Ze hebben daar echt super leuke dingen! Hele mooie blousejes met studs en nog zoveel meer. Maar, terug naar de schoenen haha. Het zijn sneakers met studs, en eigenlijk zijn ze gewoon heel simpel (vind ik dan). Ze zijn makkelijk te combineren bij een spijkerbroek of iets anders. En ze zitten lekker! 


Dus dit zijn ze. Ze komen wel anders over op de foto, ik kreeg ze er niet heel mooi op. Maar misschien komen ze nog eens in een outfit post voorbij :)

Ik heb niet zoveel geblogt de laatste tijd. Ik wil het wel heel graag en ik heb steeds allemaal idee├źn, maar het lukt gewoon niet op de een of andere manier. Dan maak ik hele lijstjes met inspiratie, maar raak ik die weer kwijt -.-. Ik hoop in ieder geval dat ik snel weer wat meer kan posten! Ik doe mijn best. :) En ik heb ook al heel wat foto's gemaakt, dus dat moet wel lukken denk ik.

liefs

4 opmerkingen:

Dankjewel!