maandag 8 oktober 2012

Sephora Douche Crème Cups


Op mijn verjaardag kreeg ik een tasje van Sephora ! Ik was er echt heel blij mee, want ik wilde altijd al iets van Sephora, maar helaas is er hier geen één in de buurt. En in het tasje zaten deze super leuke douche crèmes! Tijd voor een review! ...



Yes! Deze ga ik mooi bewaren, hihi.


Zo leuk!


Het zijn dus een soort 'cups' gevuld met douche crème, bedoeld voor één keer douchen (Ik heb ze meerdere keren gebruikt, anders vond ik het zonde :). Ze zijn er in heel veel verschillende geuren en kleuren, wat er echt heel leuk uit ziet vind ik! Ik kreeg deze zeven lekkere geuren. 





Aan de achterkant zijn het dus bolletjes waar de douche crème in zit. Via het stukje dat uitsteekt kun je ze heel makkelijk open klikken en komt niet alles er meteen uit. Handig bedacht! 

De geuren die ik heb, heb ik nog lang niet allemaal geprobeerd, maar zijn allemaal heel lekker. En het zijn niet van die standaard geuren, maar echt anders. Zoals pioenroos, origineel! De geur blijft trouwens niet echt hangen, wel jammer want het ruikt zo lekker! Verder is het gewoon een prima douche crème. :)

Ik vind deze douche crèmes van Sephora echt super leuk! De verpakking is echt heel schattig en de verschillende kleuren maken het nog leuker. Ook de geuren zijn heel goed bedacht. Zo heb je echt iets aparts en leuks om eens te gebruiken in plaats van je standaard douchegel. Echt een aanrader! En dus ook leuk als cadeautje.

Wat was/wordt jullie eerste Sephora aankoop?

3 opmerkingen:

  1. Wat een schattige dingetjes! Ik heb er nog nooit wat gekocht :$..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke cupjes zeg!
    Schattig haha (:
    Mijn eerste Sephora aankopen waren een foundation, mascara en blush!
    Maar eigenlijk gebruik ik ze alle drie bijna nooit haha,
    best dom eigenlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!