maandag 1 oktober 2012

Action Parfum, yay or nay?


Hebben jullie ook al eens al die leuke, vrolijke parfums zien staan bij de Action? Toen ik op zoek was naar een lekker geurtje, zag ik ze voor een extreem lage prijs. Logisch natuurlijk, maar is het ook wat? Ik heb nu al een tijdje twee verschillende parfums liggen. Is het yay, or nay? ...


Indigo- Stripes & Squares, La Fleur Woman - Forbidden Love

Deze geuren heb ik. Er waren redelijk veel, maar deze vond ik wel lekker ruiken. De verpakkingen zijn simpel, maar ik vind het niet lelijk. Wat mij meteen opviel, was dat veel geuren uit het assortiment erg lijken op bekende geuren van grote merken zoals DKNY en Burberry. En het is niet een beetje hetzelfde, nee, het lijkt wel of het bijna gekopieerd is! De verpakkingen lijken erop en de geur zelf ook.

Natuurlijk is dat handig als je gewoon niet zo veel geld aan een parfum wilt uitgeven, maar origineel is het  niet echt. Dat vind ik wel jammer. In een flacon zit trouwens heel veel parfum, dus je kunt er lang mee doen! Forbidden Love

Deze verpakking vind ik er wel een beetje chique uitzien. Het flesje is mat en de dop is een mooi detail, vind ik. 

(even een waarschuwing: ik kan totaal niet goed geuren beschrijven! hihi sorry)
Het parfum ruikt zoet, maar wel op een frisse manier. Ik vind het een 'lichte' geur. Sorry, ik kan echt niet goed uitleggen waar het naar ruikt en er staan ook geen geurnoten ofzo bij. Heeel ver weg doet het me een klein beetje denken aan zwitsal.Het is in ieder geval een rustig, licht zoet parfum :). Perfect voor overdag. Stripes & Squares

Dit is de geur die mij aan Burberry deed denken. Er zat ook een doosje omheen met dezelfde ruitjes. Maar oké, daar hou ik nu over op hihi. De verpakking is totaal niet bijzonder, maar dat is niet erg. Wel leuk dat de fles vierkant is. 

Dit parfum is iets meer aanwezig. Het is net als de vorige zoet, maar iets meer. Ik denk dat dit geurtjes iets vrouwelijker is? Forbidden Love is een beetje zacht, Stripes & Squares iets zwaarder. Maar nog steeds een lekker geurtje! 


De parfums zijn niet te 'aanwezig' en zijn gewoon lekker fris. Ze blijven niet super lang zitten, dus als je er de hele dag plezier van wilt hebben moet je het misschien wel een paar keer opnieuw sprayen. 


Yay or nay?

Als je alleen kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding:
-Forbidden Love €2,79
-Stripes & Squares €1,59 
dan is het zeker een YAY! Het zijn schattige verpakkingen die er niet heel goedkoop uitzien en ze ruiken lekker. De houdbaarheid is niet geweldig, maar voor die prijs kun je dat ook echt niet verwachten denk ik. Verder is het ook gewoon leuk als cadeautje of als je eens een goedkoop geurtje erbij wilt proberen. En er is genoeg keus! 

En als je echt naar het parfum zelf kijkt.. vind ik het wel minder dat de makers niet zelf iets leuks hebben verzonnen in plaats van bestaande parfums na te doen. Dan is het eigenlijk wel een nay. 

Maar uiteindelijk zijn er veel meer voordelen dan nadelen vind ik! Dus yay! 

Hebben jullie al eens een Action parfum geprobeerd?

liefs Zahra

3 opmerkingen:

  1. Het zijn wel leuke prafums die van de acton, maar ik vind dat ze niet lang blijvenn spijtig genoeg . :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb er NOG geen maar dat komt wel... ik wil graag APL, lola color, en stripes en squares!!!
    ps: leuke blog!!!! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!