zaterdag 6 oktober 2012

Etos E-xperience !



(foto is van de site van Etos)
Gister was er een Etos E-xperience XL hier in de Etos in de buurt! Ik had er iets over gelezen, en toen hoorde ik het ook nog van een vriendin, die er werkt. Je kon tips krijgen over de nieuwe make-up- en haartrends van dit najaar, je kon je laten opmaken, je haar laten doen en je kreeg een goodie bag! Superleuk dus! Lees snel verder voor foto's en meer..

Er waren visagistes van Rimmel en van Etos zelf. Ook kon je je haar laten doen door iemand van Andrélon. Verder was er nog iemand van Trind, die nageladvies gaf. Mijn moeder en ik hebben wat tips van haar gekregen en ze heeft één nagel 'verzorgd'.

Ik heb me ook op laten maken bij Rimmel, heel leuk! Het meisje dat me opmaakte woont dus in Zwolle, en zij kent MissLipgloss! :)



Ze heeft een complete makeuplook gemaakt, met hele mooie groene eyeliner en bruine oogschaduw. Ook heeft ze foundation, concealer en bronzer aangebracht. En voor mijn wenkbrauwen kreeg ik de tip om ze eerst te laten groeien en dan door een schoonheidsspecialiste te laten epileren. Ik heb ze nu namelijk te veel geëpileerd aan de buitenkant. Oh ja, en een mooie nude lipgloss! 
Ik vond het echt mooi geworden en bijna zonde om eraf te halen. 


En dan, de goodiebag! Je kreeg bij €15 en inlevering van een bon, een goodiebag cadeau! Stond er...

Maar toen we er waren, kreeg bijna iedereen een goodiebag, haha. We hadden voor €15 dingetjes gekocht, vooral dingen die we gewoon veel gebruiken, zoals wattenschijfjes. Maar.. de goodiebag! Wat zat erin?



Hmm, om eerlijk te zijn vond ik het best wel tegenvallen. Er zaten samples in die je overal gratis kunt krijgen of bestellen, dat vond ik wel jammer. En verder nog een oog&lip reinigingslotion en een mini droogshampoo. Superleuk natuurlijk, maar toevallig hadden we dit net gekocht. En eigenlijk dus voor die €15..


Hoe toevallig is dit?

 Ik bedoel hier niet mee dat het niets is, echt niet! Het is juist super leuk dat ze goodiebags hadden! Maar we hadden speciaal dat geld uitgegeven voor de goodiebag, en toen bleek dat er hetzelfde inzat :).  Ik had me er denk ik gewoon een beetje teveel van voorgesteld. Maar het maakt niet uit natuurlijk!


Ik vond het heel erg leuk! 

6 opmerkingen:

  1. mooie look! jammer van de goodiebag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi!!
    I like your blog :)
    Follow you and I invite you to my blog!
    http://cristalips.blogspot.com.es
    kisses

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wel cool, ondanks dat het anders was dan je je had voorgesteld.
    Wel toevallig ja, van die goodiebag :D
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg mooie fotos. Ik volg je, volg je terug? Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!