maandag 16 juli 2012

Etos Minerals Douche Crème


Hey! Vandaag vertel ik jullie over deze geweldige douche crème van Etos eigen merk. Hij ruikt ZO lekker! Lees snel verder voor meer! :) ..
Dit is de verpakking. Ik had een nieuwe douchegel nodig en wilde een keer ééntje die lekker ruikt. Deze ruikt echt suuuuper lekker! Vind ik dan, haha. De geur doet me een beetje denken aan haribo snoepjes, best wel zoet.


De belangrijkste ingrediënten zijn de goji berry en de cupuazû, twee vruchten waar ik echt nog nóoit van gehoord had. Maar de douche crème ruikt in ieder geval echt geweldig, ik blijf er het liefst de hele dag aan ruiken. Het is best we jammer dat de geur niet heel erg blijft hangen tijdens de dag. De verpakking is heel simpel, maar werkt gewoon goed. Al is de dop bij mij al afgebroken, oeps. 

De kleur van de douche crème is een beetje oranje/roze en de structuur is echt als een crème. Verder doet hij alles goed, en is de crème inderdaad hydraterend en conditionerend. Ja, dit is echt mijn favoriete doucheproduct geworden! De douchegel is te koop bij Etos en kost €3,99.

Liefs Zahra

7 opmerkingen:

Dankjewel!