dinsdag 27 augustus 2013

Shoplog: Primark Zaandam (deel 1)


In de vakantie heb ik een heel leuk dagje in Zaandam en Amsterdam gehad. Natuurlijk heb ik ook veel geshopt, bij de Primark in Zaandam en heel veel andere leuke winkels. Toen ik een shoplog aan het maken was besloot ik dat het een stuk handiger was om alles in twee delen te maken. Dit is deel 1, met al mijn Primark aankopen! 




Vest, €12 

Dit vest deed me heel erg aan zo'n Brandy Melville oversized vest denken. Ik heb hem gekocht in een veel te grote maat, maar vond het alsnog wel leuk staan. En natuurlijk is deze veel goedkoper. Er waren ook nog andere kleuren van. Deze vestjes zijn heel handig en passen bij heel veel outfits.


Trui €12 

Eigenlijk wilde ik deze trui in het blauw kopen, maar uiteindelijk heb ik toch voor zwart gekozen. Eigenlijk is het gewoon een basic zwarte trui, maar hij zit heel goed en er zit een rits aan de achterkant. En... ik had nog geen zwarte trui :)



Schoenen, €8 

Dit zijn eigenlijk gewoon Vans look-a-likes. Niet dat ik dat nou echt beslist wilde, maar ik vond het kleurtje wel leuk en ik heb al een paar leuke combinaties in mijn hoofd.

Accessoires


En dan is het nu tijd voor.... accessoires! Ik ben altijd van plan veel kleding te kopen bij Primark, maar ik kom eigenlijk altijd thuis met meer accessoires, haha.



Make-uptasje met 'Make Me Gorgeous' €4, Nagelvijlen €1,50, Desinfecterende handgel €1,50, Vanille Lippenbalsem €1,50


Spike ketting €5
Armbandjes €5 per setje



Valt nog best mee toch? Ik had eerst nog meer gekocht, maar heb uiteindelijk nog wat terug gebracht omdat ik het een beetje ver vond gaan en ik echt niet alles nodig had, haha. 

Zijn jullie nog bij Primark geweest in de vakantie?

Liefs, Zahra

4 opmerkingen:

  1. oh wauw, vooral die ketting is mooi!
    Liefs Lonneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk om alles te zien! Vooral de sieraden vind ik leuk. Ik ben in de vakantie ook in de Zaandam-Primark geweets, yay!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke aankopen heb je gedaan, het eerste vest ziet er erg leuk uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt echt super leuke dingetjes gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!