zondag 11 augustus 2013

Terug uit Griekenland! + Shoplog

Eigenlijk ben ik al sinds vorige week terug uit Griekenland, maar ik had niet zoveel zin om te bloggen en was druk bezig met het veranderen/verbouwen van mijn kamer. Maar hier ben ik weer! 

Ik ging voor 8 dagen naar Kos (Tigaki) en het was geweldig! Ik heb echt een leuke vakantie gehad, het was heel mooi weer, we zaten in een super leuk hotel en de mensen waren heel aardig. Ik wilde ook echt NIET naar huis en miste het de eerste dagen nadat we terug waren heel erg. Maar gelukkig is dat nu al minder. 

Ik had niet verwacht dat ik veel zou shoppen in Griekenland, maar heb toch een paar dingetjes gekocht in een soort tax-free winkelcentrum (Konstantinos heette het volgens mij, is echt een aanradar!). Of het echt zo tax free is weet ik niet, maar ze hadden Covergirl make-up! 


Bij dat winkelcentrum heb ik de neonroze nagellak, de covergirl oogschaduw, een armbandje en een paars oogpotlood gekocht.


Op het vliegveld in Griekenland zag ik op de terugweg dat ze een tax free shop hadden met VICTORIA'S SECRET! Daar heb ik deze fragrance mist gekocht voor €15,50. Ik weet niet of het nou echt zoveel goedkoper is maar ja. Ik ben er super blij mee!


Deze dingetjes heb ik wel gewoon in Nederland gekocht, maar wilde ik ook nog even met jullie delen.
-Essence mascara duo pack €2,39
-Andrélon 2e gratis bij Etos (Oil&Care 1 minuut masker en natuurlijk puur anti-klit spray)

Mijn haar is best wel droog geworden na een weekje strand, veel zwembad en hitte. En ik wilde mijn haar sowieso wat beter verzorgen, dus vandaar de Andrélon producten. En, hoe is het met jullie? Ben jij nog op vakantie geweest of ga je misschien nog? Hoe is jouw vakantie? :)
                                                                           Liefs! Zahra

3 opmerkingen:

 1. Leuke aankoopjes!

  Keep on bloggin'!
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen ! De vs fragrance lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke blog heb je! Ik volg je nu! :) Hopelijk volg je mijn blog terug! Ik hou momenteel een winactie voor belgië en nederland, je kan een beautypakket winnen t.w.v. 18euro! Hopelijk zie ik je snel terug als één van mijn volgers! <3 http://www.msbeautybloggerx.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!