maandag 30 januari 2012

Nude Lips!

Nude lips, letterlijk vertaald als naakte lippen, haha. Er worden 'bijna niet zichtbare lippen' mee bedoeld. Dan leg je dus de aandacht op je oogmake-up, en minder op je lippen.


Bron: fashionbeautyglamour.blogspot.com
Ik vind ze erg mooi staan bij Kim Kardashian. Zelf heb ik het ook geprobeerd en ik laat zien hoe!





Dit zijn mijn lippen zonder iets erop. Ik vond ze eerst best wel gepigmenteerd, maar dat valt volgens mij toch best wel mee. (En door het licht lijken ze nog lichter)

Je kunt van tevoren je lippen scrubben, maar dat heb ik niet gedaan. Ik begin met een lippenbalsem van Beauty by Fancy, ik gebruik de lichtste kleur.


En als ik die heb aangebracht, gebruik ik een concealer van Gosh. Dit doe ik omdat ik deze in een iets te donkere kleur heb gekocht. Voor mijn lippen is hij wel goed. En ja, ik gebruik dus een concealer, maar je kunt ook gewoon een foundation of iets anders gebruiken.

Gosh 'Touch up' concealer

Een concealer is best wel uitdrogend, en het ziet er ook niet echt heel natuurlijk uit. Daarom gebruik ik er nog een lipgloss overheen. Deze is van Biotherm. 





En dit zijn mijn Nude Lips! Het lijkt nu misschien best wel veel werk, maar dat valt echt heel erg mee. De producten kun je gewoon vervangen door je eigen, een nude lipstick bijvoorbeeld, want die heb ik helaas niet. 



Bron: cathyfacto.wordpress.com


x Zahra 



6 opmerkingen:

  1. echte nude lippen staan mij totaal niet wel staat het leuk als ik ze iets verlicht door lichte lipgloss

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja idd, dat hangt ook wel van de kleur van de lippen af denk ik :)
      xx

      Verwijderen
  2. Jou staat het echt super mooi ! Maar op de een of andere manier staat dit mij gewoon totaaaal niet ik lijk dan echt wel een zombie ofso ! hahaha !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha dankje! nou, misschien staan rode lippen jou weer heel mooi ! x

      Verwijderen
  3. Je staat er echt heel erg goed mee! :D

    Leuke blog heb je , ik ga je volgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!