woensdag 13 maart 2013

What's in my wardrobe?


De What's in my wardrobe tag is er al een tijdje, maar er zijn verschillende versies van. Omdat ik bij beide versies sommige vragen niet echt leuk kon beantwoorden, heb ik besloten ze te combineren. Lees verder voor de tag met mijn eigen draai eraan!..

Wat is je meest gedragen item?Voor mijn gevoel is dat echt deze broek. Ik denk dat het in het echt wel mee zal vallen, maar volgens mij draag ik deze echt het vaakst. Het is (of was haha, want door het vele wassen begint het te slijten) een soort 'wax coat' broek, dus het lijkt een heel klein beetje op nep leer. Bovenaan zitten gouden ritsen en hij is van de Primark. Ik hou van deze broek! 

Wat is je meest gewilde item? 


Ik kon deze schoenen gewoon echt niet mooi op de foto krijgen! Maar dit zijn mijn laarsjes van de Imprezz die ik al heel lang super graag wilde. Ze zijn niet meer zo mooi als eerst, maar ik draag ze nog steeds heel graag.

Wat heb je als laatst gekocht? 


Ik zit nu een tijdje in een no-buy, maar dit shirtje heb ik een paar dagen terug van mijn moeder gekregen. Heel lief! Ik vind het echt een leuk kleurtje voor de lente en ik word er helemaal blij van :)Wat is je goedkoopste jeans? 


Mijn goedkoopste jeans is volgens mij deze. Ik heb hem gekocht op een Koninginnedag markt bij Jeans Centre. Toen kostte die nog maar €5! Verder is het best een mooie broek, ik draag hem alleen niet zo vaak.

Welk item heb je gediy'ed?


Op dit shirt heb ik een tijdje terug een hartje gestreken met transfer papier. Ook heb ik er een soort van kant omheen gedaan, maar dat laat heel erg los. Dat moet ik dus nog veranderen.Ik heb dus lang niet alle vragen gebruikt, maar een paar gekozen die ik heb beantwoord. En.... wat was jouw goedkoopste jeans? En wat heb jij als laatst gekocht? 

Liefs Zahra

5 opmerkingen:

 1. Nice post! En je kan weer verder met vragen beantwoorden, haha... ik heb je namelijk genomineerd voor de liebster award. Zie mijn blog http://thatfashionflower.blogspot.nl/ voor de uitleg! (: xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Die laarsjes zijn leuk :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat felroze shirt! Heerlijk zomers. De zon schijnt hier in ieder geval al :)

  x Irene
  SISTERS IN PARADISE

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!