zaterdag 25 augustus 2012

Home shoplog! Spulletjes voor m'n kamerIk ben bezig mijn kamer helemaal te veranderen, en daar horen leuke spulletjes bij! Gister ging ik naar Ikea, echt één van mijn lievelingswinkels! Ik heb niet superveel gekocht, en moet ook nog een paar kleine dingetjes kopen, maar ik laat alvast zien wat ik heb gekocht! ...Deze opbergbak heb ik al, maar ik heb er nog eentje gekocht voor in mijn kledingkast. Die gebruik ik om snel kleding in te doen als ik haast heb, zodat ik het niet door mijn hele kamer gooi en het weer zo'n troep wordt, haha.

Bloemetjesbox, Ikea €3,99


Ik zocht iets om mijn sieraden in op te bergen en ik had echt geen idee wat ik hiervoor kon kopen. Na heel veel rondkijken en nadenken, heb ik uiteindelijk dit ding gekocht. Het is een soort bak met allemaal kleine bakjes erin, die je eigenlijk in je la doet. Maar ik ga hem gebruiken voor sieraden! 

Mand voor sieraden, Ikea €6,99


Potjes, Ikea €2,50 per stuk


Dit lampje heb ik niet gekocht, maar deze stond beneden en omdat we daar nu een nieuwe voor hebben, mocht ik deze hebben ! :) Toevallig is 'ie ook van Ikea.


Mandje, Action €5,49 


Muursticker met Sweet Dreams erop, Action €0,99

Ik ben er echt blij mee! Een paar dingetjes heb ik nog niet gevonden en moet ik nog kopen, maar dat lukt nog wel. 

Als mijn kamer af is, zal ik dan een room tour doen?

liefs, Zahra

4 opmerkingen:

  1. Heeerlijk is dat, je kamer veranderen. Ik vind het zo leuk om te doen, ook al zijn het maar wat kleine veranderingen. Je hebt een leuke blog, misschien kunnen we elkaar volgen. Ik volg je in ieder geval!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik volg je nu want je heb een leuke blog neem ook is een kijkje op mijn site enjoy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke spulletjes. Die bloemetjesbak is echt mooi! Ja, Doe aub een roomtour filmpje, ik wil je kamer heel graag zien.Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!