woensdag 1 augustus 2012

Garnier BB Cream voor de gemengde tot vette huid!


BB creams, volgens mij kent bijna iedereen ze nu wel. Ik was ondertussen heel benieuwd geworden door al die goede verhalen, en besloot ook één te proberen. De Garnier BB cream voor de gemengde tot vette huid!  Benieuwd wat ik er van vind? Lees snel verder! ...Dit is dus de versie voor de gemengde huid, er is ook één voor de normale huid. 

BB cream voor de normale huid, 50 ml - €9,95
BB cream voor de gemengde tot vette huid, 40 ml - €9,95


De verpakking vind ik niet heel mooi en ook niet heel lelijk. Oh ja, ik heb de BB cream voor de lichte huid. 


Het is gewoon een tube met een draaidop, maar dat vind ik niet echt super handig. Een pompje ofzo zou beter zijn, maar ja, wat maakt het uit! 


Zo ziet het eruit. De crème is best wel vloeibaar, dus het glijd ook sneller van je hand af. Maar doordat het zo dun is, heb je wel minder nodig voor je hele gezicht. Voor & Na

Je ziet het niet zo goed op de foto, maar ik heb best veel puistjes en rode vlekjes. En wauw, op de tweede foto valt het echt een stuk minder op. Hij dekt echt goed! Ook maakt 'ie het vette gedeelte van mijn huid minder glanzend.


Jaaa, I love BB! 

Ik ben echt fan van de BB cream, en ik gebruik hem sinds ik hem heb elke dag! Oké, het is misschien niet een perfect verzorgend product die mijn huid zelf ook stukken beter maakt en puistjes echt verminderd.  Maar als ik de BB cream op heb, ziet mijn huid er echt veel beter uit! En het voordeel is dat je het helemaal niet erg is als je het er 's avonds niet afhaalt, omdat het toch een verzorgingsproduct is, en geen make-up. En er zit ook nog spf20 in!

Ook al heb ik nog geen andere BB creams getest om mee te vergelijken, ik zou dit product echt aanraden! 

Heb jij al eens BB cream geprobeerd?

Liefs, Zahra

1 opmerking:

  1. Ik heb hier al veel goede verhalen over gehoord, dus ik ben nu echt heel benieuwd geworden! haha :) Leuke en goede review!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!