zondag 2 juni 2013

Etos Colour Balm


Etos heeft een nieuw lipproduct! De colour balm, een lippenbalsem met kleur. Eigenlijk lijkt het heel erg op de Chubby Stick van Clinique. Toen ik zag dat de colour balm nieuw was heb ik de rode kleur gekocht.


En dit is de kleur op mijn lippen! Toen ik hem voor het eerst op deed, merkte ik meteen dat de colour balm veel meer kleur heeft dan ik gedacht had. Toch voelt het gewoon als een lippenbalsem en is hij verzorgend voor je lippen. En de kleur blijft ook nog een super lang ziten! 

Ik moet trouwens nog wel een beetje wennen aan rode lippen bij mij. Ik draag niet zo vaak kleur op mijn lippen, terwijl ik best veel lipsticks heb. Eerst vond ik deze kleur heel lelijk staan, maar nu begin ik er al aan te wennen en vind ik het best leuk! 


De Etos Colour Balm is zeker een aanrader! Het voelt als een lippenbalsem, maar heeft echt net zo veel (of zelfs meer) kleur dan een lipstick. Hij blijft heel lang zitten en zelfs na het drinken is de kleur nog heel goed. 

Etos Colour Balm kost €3,99 (ik heb hem in een actie voor €2,99 gekocht, maar ik weet niet hoe lang die duurt) en is er in 5 kleuren.

Heb jij deze lippenbalsem al geprobeerd? 
Liefs!

7 opmerkingen:

 1. ik vind hem mooi! die chubby sticks zijn ook heel fijn (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb 'm nog niet geprobeerd, ben wel benieuwd naar de andere kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij lijkt me heel fijn, die kleur staat je goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze wil ik proberen! Van lippenstift worden mijn lippen zo droog en gloss plakt zo. Hij staat je supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel!